PENSULE MACHIAJ

De ce pensule am nevoie pentru un machiaj profesional?

Personal, folosesc de mult timp pensulele de la Leonardo. Sunt extrem de calitative, practice, de o dimensiune perfecta pentru a fi manipulate si curatarea lor este extrem de usoara. Puteti folosi aceste pensule cel putin 5 ani daca aveti grija de ele in permanenta. Recomand depozitarea pensulelor in locuri uscate, curate si acoperite. De altfel, recomand utilizarea plaselor pentru a le tine in pozitia normala incat firele de par sa se pastreze la forma lor initiala (fara a se imprastia, despica sau rupe).

Aceste pensule pot fi achizitionate de pe Magazinul de Makeup (https://www.magazinuldemakeup.ro/pensule-machiaj/set-pensule-machiaj/set-15-pensule-machiaj-leonardo-si-suport-tip-tub )  la un pret de aproximativ 900 RON - set 15 pensule.  

Daca nu doriti un set complet puteti achizitiona ce pensula va sunt necesare/utile la un pret individual/persula.




DESCRIERE
Setul conține 15 pensule profesionale Leonardo, fabricate manual: 3 pensule din păr de veveriță, 2 pensule din păr de capră, 3 pensule din păr de samur (zibelină) și pensule sintetice pentru texturi cremoase.

Pensula Leonardo 1 pentru pudră, din păr de capră, este folosită pentru aplicarea pudrei pulbere sau compacte.
Pensula Leonardo 5 pentru blush, din păr de capră, este folosită pentru aplicarea blush-ului.
Pensula Leonardo 8 pentru iluminare, din păr de veveriță este folosită pentru aplicarea iluminatorului.
Pensula Leonardo 11 pentru fond de ten (plată), din păr sintetic de o calitate foarte bună este folosită pentru aplicarea fondului de ten si a bazei de machiaj.
Pensula Leonardo 13 pentru fond de ten (rotundă), din păr sintetic de o calitate foarte bună este folosită pentru aplicarea fondului de ten.
Pensula Leonardo 16 anticearcăn/corector, din păr sintetic foarte fin este folosită pentru aplicarea anticearcănului (Full Cover de la Make Up For Ever).
Pensula Leonardo 21 plată, din păr de samur, este folosită pentru aplicarea prin tapotare a fardurilor mate, sidefate și a pigmenților și a iluminatorului pe arcadă.
Pensula Leonardo 22 plată, din păr de samur, este folosită pentru aplicarea prin tapotare a fardurilor mate, sidefate și a pigmenților pe pleoapa mobilă.
Pensula Leonardo 23 plată mică, din păr de samur, este folosită pentru aplicarea prin tapotare a fardurilor mate, sidefate și a pigmenților și a iluminatorului pe arcadă.
Pensula Leonardo 28, fard
Pensula Leonardo 31 blender, din păr de veveriță este folosită pentru amestecarea culorilor.
Pensula Leonardo 41 pentru sprâncene, din păr sintetic.
Pensula Leonardo 45 pentru tuș, din păr sintetic.
Pensula Leonardo 46 pieptene pentru gene și sprâncene, din păr sintetic.
Pensula Leonardo 51 pentru buze, din păr sintetic.

Sper ca aceste produse sa va placa, si astept parerea voastra daca le folositi deja si/sau daca le-ati incercat.

Cu drag,
Iuliana Ivan MUA

Comentarii

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *