BAZA MACHIAJ

 Ce este un primer/bază si la ce foloseste?

Primer-urile sunt photoshop-ul lumii machiajului. Sunt folosite sub fond de ten, cremă hidratantă și rimel pentru a crea un efect de netezire care îmbunătățește acoperirea machiajului și ajută machiajul să rămână mai lung - toate în timp ce vizează probleme precum pielea grasă sau uscată.


Imi place sa folosesc primer inainre de a aplica fondul de ten dar si pe gene inainte de a aplica mascara, mai ales pentru clientele ce nu doresc gene false.


In functie de tenul clientei aplic baza hidratanta sau matefianta. Insa acestea se pot aplica si in functie de machiajul pe care doresti sa il realizezi. Spre exemplu: o baza iluminatorare (Strobe), o poti aplica daca doresti sa obti un machiaj GLOWY,  in schimb,  pentru o  mireasa folosesti o baza matefianta ca sa asiguri longevitatea machiajului.

Mai jos va voi arata cateva din bazele mele preferate.

BAZA MATEFIANTA/HIDRATANTA CONE



BAZA MATEFIANTA/HIDRATANTA EMBRYOLISSE


Bazele de machiaj le puteti gasi pe www.magazinuldemakeup.ro in sectiunea Ten - Baza Machiaj.

Pretul acestora variaza in functie de cantitate si brand, insa eu personal va recomand baza hidratanta/matefianta 120ml CONE Professional, pentru o suma de aproximativ 300RON.  Finnd cantitate atat de mare va asigur ca un sezon intreg va ajunge (mai ales pentru un make-up artist cu vad de cliente). Pentru uz personal durata ar fi mult mai mare.

Sper ca aceste recomandari sa va ajute, iar daca le folositi deja astept parerea voastra.

Cu drag,

Iuliana Ivan MUA



Comentarii

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *