METODE DE PROMOVARE

 

Metodele de promovare in industria beauty sunt multiple avand in vedere modul in care social media s-a dezvoltat in ultimii ani. Pentru a avea success garantat in acest domeniu trebuie foarte multa munca, ore de stat in picioare  cat si un minim de cunostiinte de fotografiere, editare si postare a materialelor existente. Poti folosi telefonul pentru toate acestea, insa un aparat de fotografiat  cat de cat profi iti poate oferi o calitate si claritate a pozelor mult mai buna, ceea ce poate atrage mai multe cliente. Cu toate ca in ziua de azi exista foarte multe aplicatii de editare iti recomand sa fi cat mai real/a in ceea ce postezi, altfel clientele pot fugi de tine!

Cea mai buna metoda de promovare care a fost si inca este Top 1 asa cum imi place mie sa spun este cearea unei comunitati. Industria frumuseții este destul de mare, ceea ce înseamnă că există o mulțime demografică interesată de această piață. Cu toate acestea, acest lucru înseamnă, de asemenea, că există o mulțime de concurenți.

O alta metoda inedita de promovare a continutului tau ca MUA este sa postezi frecvent pe platformele de social media precum: TikTok, Facebook, Instagram, YouTube, Pinterest s.a.m.d. Tot pe aceste platforme exista si varianta de a plati pentru promoții și reclame. Adevarul este ca aceste reclame platite necesita o investitie destul de mare pentru un numar de vizitatori destul de mic. 

Posibila este si metoda "Hire an influenceer", foarte usor iti poti selecta de pe aceste platforme persoane care sa vina ca modele la machiaj iar mai apoi sa iti promoveze serviciul pe "live-uri", sau "short meter" ( video-uri scurte), insa si in acest caz este foarte posibil sa platesti tu in loc sa fi platita pentru munca depusa in calitate de MUA.

Daca esti o persoana extrovertita, ce nu are teama de a se filma, iti poti face singur/a promovare pe live TikTok, insa contul tau trebuie sa aiba un minim de 1000 de urmaritori pentru a putea intra live. Insa poti opta pentru video-uri scurte unde te filmezi Start-End Make-Up process.

De asemenea poti opta pentru colaborari cu saloane de infrumusetare unde iti asiguri un loc pentru o perioada de N zile, luni, ani. Tot acolo iti poti face o clientela destul de selectiva si poti mai departe sa te gandesti la propriul salon sau ciar sa profesezi in confortul casei tale.

Tot ce iti trebuie este dorinta, vointa si determinare!

Succes, si sper ca te-au ajutat informatiile de mai sus.

Cu drag,

Iuliana Ivan MUA






Comentarii

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *