MACHIAJUL DE MIREASA





Un machiaj profesional este realizat de un make-up artist ce detine cunostiinte solide in domeniu, insa si cei ce nu detint atat de multe informatii pot avea indemanare si pot avea o viziune in ansamblu despre cum o persoana ar trebuii sa arate intr-o zi speciala precum casatoria. Pentru mireasa nu exista un machiaj anume. Mireasa poate purta orice tip de machiaj doreste si ii vine bine.

Produsele folosite au fost alese cu foarte mare grija in vederea realizarii unui machiaj rezistent, natural si simplu pentru a scoate in evidenta trasaturile modelului si pentru a insenina tenul cat si privirea acesteia. In mchiajul de mai sus au fost parcursi toti pasii invatati in cadrul cursului si toate etapele au fost respectate. Etapele acestui machiaj sunt urmatorele:


Demachierea si tonifierea tenului: aceasta procedura s-a obtinut prin folosirea dischetelor demachiate impreuna cu Bioderma SensiBio H20 (recomand aceasta apa micelara pentru toate tipurile de ten). Pentru un ten gras recomand apat tonica de la Vichy Pureté Thermale (lotiune tonica pentru uniformizare).

Aplicare full cover: pleoapele au fost acoperite cu full cover (Make-Up Forevere, de pe www.magazinuldemakeup.ro), aplicand din mijlocul pleoapei catre coltul extern, intern si spre arcada pana la acoperirea completa a zonei ochilor.

Conturare sprancene: Sprancenele au fost indrepatate/corectate cu ajutorul paletei de fard MaqPro Paris. Pentru conturarea sprancenelor s-a folosit paleta corector Mat Make-up Maqpro Paris cu ajutorul pensulei nr.21 intr-un strat suficient de gros prin tapotarea produsului cat sa fie vizibil. Iluminatorul folosit este de o nuanta calda (PP21, Atelier Paris de pe www.magazinuldemakeup.ro).

Aplicare fard: prima nuanta ce s-a aplicat pe ploapa modelului a fost nuanta de trecere aplicata in pliul ochiului cu ajutorul pensulei cu nr.22. Aceasta a fost foarte bine blenduita si trasa in exeriorul ochiliul pentru a creea forma acesteia.  Dupa aplicarea nuantei de trecere in pliu, a doua nuanta (mai inchisa) a fost adaugata in coltul ochiului dupa care a fost blenduita in interiorul (semi-luna) si exteriorul ochiului cu ajutorul pensulei nr.31.

Retusare full cover: retusarea produslui a fost necesara deoarece a urmat aplicarea unui produs cremos lucios pe mijlocul pleoapei.

Aplicare fard:  dupa intinderea full coverului s-a aplicat fardul lucios PP14 (sable gold) pe mijlocul pleoapei mobile catre interiorul ochiului.

Curatarea fetei:  dupa aplicarea fardurilor, curatarea pomenitol a fost necesara deoarece exista surplus de produs pe tenul modelului.

Aplicarea bazei de machiaj:  pe tenul modelului a fost aplicata baza de machiaj matefianta CONE cu pensula nr.16, iar pe pometi s-a folosit baza iluminatoare in cantitate foarte mica

Corectare cearcane: dupa aplicarea si uscarea tenului, cu ajutorul paletei Mat Make-up Maqpro Paris si pensula nr.16, s-a aplicat corector in zona cearcanelor.

Fond de ten: fondul de ten folosit pentru crearea machiajului a fost obtinut din combinarea a doua nuante si doua branduri diferite (Cone-Longwear Foundation Linen cu Atelier Paris Honey Beige). Pentru aplicarea fondului de ten am folosit pensula nr.11, dupa care s-a acoperit pe zone mari si uniformizat cu pensula nr.13.

Aplicare pudra:  Pentru pudrarea cearcanelor si a tenului am folosit pudra matifianta CONE translucida.

Blush si conturing: in zona pometilor am aplicat blushul  din paleta corector si iluminator MaqPro Paris, utilizand pensula nr. 5. Produsul s-a folosit pentru conturarea si ridicarea pometilor. In partea de sus a conturului PP21 a fost aplicat intr-o cantaitate mai mica cu pensula nr.8 pentru a oferi stralucire si prospetime tenului. Conturul fetei l-am realizat cu ajutorul paletei de contur prafor de la Dannes Beauty.

Mascara: nu a fost necesara mascara si nici aplicarea genelor deoarece modelul a avut gene aplicate in momentul machiajului.

Buzele: in ultima faza a machiajuui buzele au fost conturate cu creion de contur buze de la Leonardo in nuanta 204 impreuna cu rujul lichid de la CONE mat LL12

Fixarea machiajului: machiajul s-a fixat folosind spray fixator de la Make-Up Forever. 

Pensulele pe care le-am folosit pentru a creea acest machiaj sunt de la Leonardo (www.magazinuldemakeup.ro), tot pe acestea le folosesc si in ziua de azi. Le recomand pentru ca sunt foarte rezistente, se curata usor si au un aspect profi)

Machiajul a rezistat de la ora 14:00 in ziua evenimentului, pastrandu-se intact pana a doua zi la ora 7:00

Comentarii

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *